Φωτορεαλισμός νέας πολυκατοικίας στη ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 40

Oροφοδιαμερίσματα διαμπερή, 3 υπνοδωματίων (μεσημβρινού προσανατολισμού), Λουτρό – WC  φωτεινά με παράθυρο, με πάρκιν και αποθήκες, υψηλής ενεργειακής κλάσης, σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου(έξυπνα σπίτια), αυτονομία θέρμανσης σε επίπεδο διαμερίσματος, θέα σε 12 στρέμματα πάρκο Φειδά

  • Πολυετής εμπειρία από το 1970
  • Σύγχρονες, αντισεισμικές, υψηλής ενεργειακής κλάσεως κατασκευές
  • Ενοικιάσεις ακινήτων σε οικονομικές τιμές
  • Πωλήσεις επαγγελματικών χώρων
  • Πωλήσεις ακινήτων
  • Πωλήσεις γκαράζ

Γενικά

H Αναστασόπουλος Ο.Ε είναι μια τεχνική κατασκευαστική εταιρία με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή κτιρίων και πώληση διαμερισμάτων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ακινήτων προς πώληση ή ενοικίαση όπως διαμερίσματα, καταστήματα, γκαράζ, αποθήκες κατασκευασμένα σε νεόδμητα κτίρια σύμφωνα με τους σύγχρονους κανονισμούς (οικοδομικός, κτιριοδομικός, αντισεισμικός) και μεθόδους κατασκευής.

Από τα πρώτα στάδια της μελέτης μέχρι και την ολοκλήρωση των εργασιών κάθε κτιρίου, δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην σωστή διαρρύθμιση και λειτουργικότητα των χώρων (εσωτερικών & εξωτερικών), στην αντοχή καθώς και στην ποιότητα και λεπτομέρεια εφαρμογής των υλικών. Έτσι προσφέρουμε ακίνητα πολυτελή, ανθεκτικά, καλαίσθητα, ενεργειακώς αποδοτικά με ιδανικό εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον για άνετη και ποιοτική διαβίωση ή και εργασία.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την κατασκευή πολυκατοικιών στα τέλη της δεκαετίας του ’70,γνωρίζοντας ότι κάθε κτιριακή εγκατάσταση πρέπει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των χρήσεων που πρόκειται να εξυπηρετήσει.

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους τομείς της αρχιτεκτονικής μελέτης και της κατασκευής και ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις, παράγοντας όμως μια διαχρονική αρχιτεκτονική. Δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια με τη βοήθεια ικανών και πεπειραμένων συνεργατών. Στη διάρκεια της πολυετούς παρουσίας μας στο χώρο, διακρινόμαστε για την έμφαση στην ποιότητα του σχεδιασμού και την επισταμένη παρακολούθηση της κατασκευής.

Με γνώμονα την πολύχρονη πείρα της εταιρείας μας δίνεται προτεραιότητα στην ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμού του κτιρίου, επιτυγχάνοντας έτσι την ολοκληρωμένη ποιότητα του ακινήτου.