Αναστασόπουλος Ο.Ε.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την κατασκευή κτιρίων στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Ειδικευόμαστε σε κατασκευή νεόδμητης οικοδομής , αποκατάσταση όψεων διατηρητέων κτιρίων, βελτιώσεις καταστημάτων, ανακαινίσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, επεκτάσεις κτηρίων και στην δημιουργία του έξυπνου σπιτιού

Ποιότητα

Με γνώμονα την πολύχρονη πείρα της εταιρείας μας δίνεται προτεραιότητα στην ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμού του κτιρίου, επιτυγχάνοντας έτσι την ολοκληρωμένη ποιότητα του ακινήτου.

Ιστορία μας

service_2

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την κατασκευή πολυκατοικιών στα τέλη της δεκαετίας του ’70,γνωρίζοντας ότι κάθε κτιριακή εγκατάσταση πρέπει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των χρήσεων που πρόκειται να εξυπηρετήσει.

Η αποστολή μας

photo-1416339684178-3a239570f315

Υπό το φως της εκτεταμένης εμπειρίας μας δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα κατασκευής και του σχεδιασμού του κτιρίου, με αποτέλεσμα την ολοκληρωμένη ποιότητα του ακινήτου.

Το όραμά μας

img_1356

Η εταιρεία Αναστασόπουλος Ο.Ε. έχει δεσμευτεί για την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με βάση την ακεραιότητα, την απόδοση, την αξία και την ικανοποίηση των πελατών μας. Θα συνεχίσουμε να ανταποκρίνομαστε στις  ανάγκες των πελατών μας με την ανώτατη ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.